e-register *** Gospodarstvo v mestni občini Slovenj Gradec


it829.slovenka.net

TGS - Trgovsko gostinski sistemi d.o.o.Ronkova ulica 37
2380 Slovenj Gradec

Kontakt: g. Ivan Orešnik
tel.:  02 88 21 530, 02 88 21 531
fax:  002 88 21 532
e-mail:   info@tgs.si
e-naslov:  http://www.tgs.si

Podjetje Trgovsko gostinski sistemi d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1997 v Slovenj Gradcu. Že takrat je bil glavni namen podjetja razvoj in prodaja programske opreme za gostinstvo in trgovino, kmalu pa smo začeli razvijati tudi ostale programske rešitve kot na primer recepcijsko poslovanje, potni nalogi, plače, DDV knjiga…
 
 
Poleg programskih rešitev naša ponudba obsega tudi prodajo računalniške opreme, ki jo potrebujete za svoje poslovanje, svetovanje glede nakupa in pa hiter in zanesljiv servis. Naš cilj je našim strankam nuditi popolno računalniško podporo in jim tako zagotoviti, da se imajo čas ukvarjati samo s svojim poslom, medtem ko je zanesljiva IT podpora naša skrb.
 
 
V času, ko je internet postal že nuja za dobro poslovanje veliko skrb posvečamo tudi dobri postavitvi vašega lokalnega omrežja, skupno rabo datotek med zaposlenimi, skupno rabo naših aplikacij v omrežju in močno protipožarno ter protivirusno zaščito. Za večjo produktivnost zaposlenih pa tudi poskrbimo za popolen nadzor nad internetnimi aktivnostmi zaposlenih.
 
 
Že od samega začetka poslovanja pa svojim strankam nudimo tudi najem registerskih blagajn za prireditve ali daljše obdobje. Blagajne Vam seveda programiramo po Vaših željah (glava, artikli, ipd.) in Vas tudi podučimo o njihovi uporabi.
 
Se želite izogniti velikemu začetnemu strošku poslovanja? Ena izmed novitet je tudi najem računalniških blagajn z našimi aplikacijami!
 
Naš slogan pravi “vse za dobro poslovanje” in iz dneva v dan se trudimo zadovoljiti potrebam naših strank z ustvarjanjem novih inovativnih rešitev!
 
Veselimo se Vašega obiska v prostorih našega podjetja (2380 Slovenj Gradec, Ronkova 37, poslovna hiša Balmico), lahko pa nas tudi kontaktirate preko kontaktnega obrazca ali kar direktno na našo epošto info@tgs.si ali pa nas pokličete na +386 (02) 88 21 530 (svetovanje, prodaja) oziroma +386 (02) 88 21 531 (tehnična pomoč).
 
Celotno ponudbo podjetja si oglejte TUKAJ.
 
Nudimo tudi računalniške storitve tako iz področja programske (IT), kot tudi strojne opreme. Ker je obseg storitev, ki jih nudimo zelo obsežen in da Vam te informacije najlažje predstavimo TUKAJ.
 
 

Prir=11184 ** obc=20 ** urejano=26.02.14 ** ureja - 824 ** IT=824 ** kat=1616 ** kz=12 ** jez=1