Gospodarstvo v mestni občini Slovenj Gradec


... e-Glasilo zadnjih 60 dni ... ... e-Glasilo 2014

Vabilo na BREZPLAČEN izobraževalni poslovni obisk - sejem Marmo+Mac 2019 - Verona (Italija), 22. - 28. september 2019

Vabilo na BREZPLAČEN izobraževalni poslovni obisk - sejem Marmo+Mac 2019 - Verona (Italija), 22. - 28. september 2019

V sodelovanju z Veleposlaništvom Italije in s sejmom v Veroni vas vabimo na organiziran izobraževalni poslovni obisk sejma Marmo+Mac 2019.

Organiziran obisk bo trajal od 23.-27.9.2019, prijavljeni pa boste imeli krite stroške prevoza, nastanitve, prehrane in sejemsko vstopnico. 


Slovenj Gradec, 08.08.2019 ... m.š.   

Agencija ICE, ki v Sloveniji deluje kot oddelek Veleposlaništva Italije za gospodarsko promocijo, v sodelovanju z Veronafiere (sejmišče v Veroni) in italijanskega združenja Confindustria Marmomacchine, organizira izobraževalni poslovni obisk sejma Marmo+Mac 2019 (https://www.marmomac.com/en/), najpomembnejšega dogodka na tem področju na mednarodni ravni.

Dogodka se bo udeležila izbrana tuja delegacija iz različnih držav iz Evrope, Azije, Afrike in Amerik. Naša Agencija vabi na dogodek predstavnike slovenskih kamnoseških podjetij, ki se bodo udeležila omenjenega izobraževanja in obiska sejma. Potek le-tega je predviden v obliki predavanj v predavalnicah, spremljali pa ga bodo obiski italijanskih podjetij ter obisk kamnoloma. 

Slovenskim predstavnikom nudimo:

 • organiziran brezplačen prevoz iz Slovenije (Ljubljane) do Verone dogodka in povratek.
 • lokalne prevoze v Veroni.
 • hotelsko namestitev v obdobju trajanja dogodka (4 nočitve z zajtrkom: IN: 23.09.2019 – OUT: 27.09.2019) v hotelu Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel
 • brezplačen vstop na sejem
 • samopostrežno kosilo na sejmišču in /ali na sedežu obskanih podjetij
 • eno networking večerjo na razstavišču
 • opremljene predavalnice na sejmišču za izvajanje izobraževalnega tečaja
 • podpora osebja ICE-Agencije v času trajanja dogodka 

Morebitne dodatne stroške (telefon, minibar, pralnica, strežba v sobi itd.) ter ostale obroke, krije vsak udeleženec sam. Vabilo velja izključno za eno osebo iz posameznega podjetja.

Od udeležencev se pričakuje:

 • znanje angleščine, saj bodo predavanja potekala v angleščini
 • obvezna je udeležba na celotnem izobraževalnem tečaju
 • spletna stran podjetja z objavljenimi novejšimi realiziranimi projekti in projekti v teku

V kolikor ste zainteresirani in bi se izobraževalnega obiska želeli udeležiti, vas prosimo, da najkasneje do 14. 8. 2019 izpolnite obrazec na povezavi https://forms.gle/589Lkp2puxEua79K9 (razpoložljiva mesta so omejena)Vaša prijava bo sprejeta in odobrena po potrditvi našega sedeža v Rimu.

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate po tel. 0590 77 351 – g. Dimitrij Žbona ali po elektronski pošti lubiana@ice.it.

V sklopu poslovnega obiska je predviden tudi ogled enega ali dveh kamnolomov ter ogled proizvodnje/razreza marmorja. Natančnejši program pričakujemo v kratkem in ga bomo poslali prijavljenim.

Prijavite se najkasneje do 14. 8. 2019 tako, da izpolnite obrazec na povezavi https://forms.gle/589Lkp2puxEua79K9 - prosimo pa, da svoj interes sporočite tudi na igor.pipan@ozs.si